Verkoop

Via “Van” uw woning verkopen?

Uw woning verkopen

Bent u van plan om uw woning te verkopen en wenst u hierbij een persoonlijke begeleiding voor een snelle verkoop onder goede voorwaarden?

Gratis waardebepaling van uw woning

Tijdens een persoonlijk gesprek verkennen wij wederzijdse verwachtingen. Wat verwacht je van “VAN” en wat verwachten wij van u als opdrachtgever? 

“VAN” informeert u uitgebreid over de aanpak en de tarieven. Daarnaast kan tijdens dit gesprek uw woning worden geïnspecteerd zodat we alles mee kunnen nemen in de bepaling van de marktconforme waarde van uw woning.

De waardebepaling

“VAN” doet vooronderzoek in registers en databases van marktgegevens. Alle pluspunten van uw woning worden meegenomen in de berekening en onderbouwing. Vervolgens kunt u binnen 2 dagen de waardebepaling verwachten. Hierin staat ook de verkoopstrategie van uw woning vermeld.

Te koop

“VAN” komt met een advies, maar we bepalen samen de verkoopprijs en strategie van de verkoop van uw woning. We plannen professionele fotografie, inmeten van de woning, eventuele huisstyling en de opname van uw woning voor het verkoopsysteem.

“VAN” begeleidt de in verkoop name tot aan de plaatsing op Funda, welke pas wordt gedaan na uw goedkeuring.

Commercieel en juridisch dossier

Voor de woning stelt “VAN” een commercieel dossier samen. Dit is een verkoopdossier waarin alle zaken worden vastgelegd zoals de gemaakte afspraken, de opdracht, mediaplanning, plaatsing borden. Ook houdt “VAN” hier alle bezichtigingen voor u bij. Daarnaast wordt er een juridisch dossier bijgehouden om problemen bij of na de verkoop te voorkomen.

Promotie

“VAN” doet er alles aan om uw woning zoveel mogelijk onder de aandacht te brengen. Zo wordt uw woning gepresenteerd op Funda.nl en vanmakelaardij.nl. Hiernaast wordt de woning ook gepromoot op Social media zoals Facebook en Instagram.

Bezichtiging

“VAN” maakt afspraken met potentiële kopers en geeft een uitgebreide rondleiding door de woning. Elk pluspunt zal onder de aandacht worden gebracht. Na iedere bezichtiging wordt er een kort verslag uitgebracht.

Onderhandeling

Zodra de interesse gewekt is, start “VAN” de onderhandeling. Uiteraard wordt er maximaal in gezet op uw belangen. Realistische biedingen worden met u besproken om tot de meest gunstige verkoopprijs te komen.

Verkocht

Is de verkoopprijs akkoord? Dan wordt de koopovereenkomst opgesteld en wordt er gezorgd voor de afwikkeling en ondertekening door verkoper en koper.

Overdracht

Is de verkoopprijs akkoord? Dan wordt de koopovereenkomst opgesteld en wordt er gezorgd voor de afwikkeling en ondertekening door verkoper en koper.

Plattegrond

Verkoop

Klik op het plattegrond om deze te vergroten