Het Rondeel

Het plan voorziet in 19 appartementen met een vloeroppervlak van circa 104 tot 152 m² en circa 210 m² grote commerciële ruimte bestemd als kantoorruimte. Het ontwerp is eigentijds, heeft veel karakter en is gebaseerd op het “Nieuwe Bouwen”. Drie appartementen op de begane grond zijn gericht naar het park richting de Koningin Julianastraat. Op de eerste en tweede verdieping komen zes appartementen per laag. Op de derde verdieping zijn vier grotere penthouses gesitueerd. Deze derde verdieping is terugliggend ten opzichte van de lagere verdiepingen. Alle appartementen beschikken over een inpandig balkon. De entree van de appartementen bevindt zich aan het nog te realiseren park/pleintje aan de zijde van Résidence De Deel. 

Plattegrond

Het Rondeel

Klik op het plattegrond om deze te vergroten