Buteo Lelystad

Binnenkort wordt gestart met de bouw van het PRACHTIGE appartementencomplex genaamd Buteo in het hart van nieuwbouwwijk Warande in Lelystad. Buteo is Latijn voor Buizerd, deze roofvogel heeft zijn leefgebied in de Oostvaardersplassen, één van de grootste natuurgebieden van Nederland op een steenworp afstand van Warande.

Deze wijk karakteriseert zich door haar ruime, kindvriendelijke opzet, aandacht voor de omgeving, veel ruimte en groen en leefomgeving van de inwoners.Buteo bevindt zich aan de rand van Warande, in de kom van de Westerdreef en de Buizerdlaan, tegenover het wijkwinkelcentrum met o.a. de Albert Heijn, een apotheek en een huisartsenpraktijk.Buteo wordt het sluitstuk van Warande en heeft hierdoor een vrije ligging. De planning is dat deze wijk in de toekomst direct ontsloten wordt vanaf de op- en afritten 9 van de A6.

In Buteo is de begane grond gereserveerd voor dienstverleners, gezondheidszorg, lichte horeca en leisure. Daarboven komen drie bouwlagen met 28 appartementen in 22 verschillende types,                                                                            welke in grootte variëren van circa 50 m² t/m 95 m² gebruiksoppervlak.                                                                   

Plattegrond

Buteo Lelystad

Klik op het plattegrond om deze te vergroten