Stiepe Staete Rutten

IN HARTJE RUTTEN, OP EEN MARKANTE PLEK ZULLEN BINNENKORT 21 LEVENSLOOP BESTENDIGE APPARTEMENTEN GEREALISEERD WORDEN. LUXE, COMFORT EN VEILIGHEID ZIJN ENKELE KERNWOORDEN, ALS OOK SOCIALE COHESIE EN AANDACHT VOOR ELKAAR.

DE VARIANTEN IN APPARTEMENTEN MAAKT DE STAETE EEN FIJNE WOONPLEK VOOR JONG EN OUD.  HIER KENT U DE BUREN EN DE BUREN KENNEN U. DE OPPERVLAKKEN VAN DE APPARTEMENTEN VARIËREN VAN 46 M2 TOT 95 M2.

STIEPE STAETE VOLDOET QUA DUURZAAMHEID AAN DE EISEN VAN HET HUIDIGE BOUWBESLUIT. DENK AAN UITSTEKENDE ISOLATIE, ZONNEPANELEN VOOR HET OPWEKKEN VAN DUURZAME STROOM EN HET ENERGIEZUINIG VERWARMEN VAN DE APPARTEMENTEN MET BEHULP VAN EEN WARMTEPOMP IN COMBINATIE MET VOERVERWARMING. DE APPARTEMENTEN ZIJN DAN OOK VOLLEDIG GASLOOS. VERDER IS DE AANVOER VAN FRISSE BUITENLUCHT GEREGELD VIA EEN ENERGIEZUINIG MECHANISCH VENTILATIESYSTEEM.

DE NAAM VAN HET NIEUW TE BOUWEN COMPLEX VERWIJST NAAR HET DORPSHUIS ‘DE STIEPE’ DIE JARENLANG GEVESTIGD WAS OP DEZE CENTRUM LOCATIE IN HET DORP RUTTEN. HET WORDT ÉÉN VAN DE EERSTE DORPEN IN DE NOORDOOSTPOLDER MET EEN APARTEMENTENCOMPLEX.

Plattegrond

Stiepe Staete Rutten

Klik op het plattegrond om deze te vergroten