Stiepe Staete

Rutten
€ 189.000

tot

€ 385.000
v.o.n.

Nieuwbouw

Stiepe Staete

IN HARTJE RUTTEN, OP EEN MARKANTE PLEK ZULLEN BINNENKORT 21 LEVENSLOOP BESTENDIGE APPARTEMENTEN GEREALISEERD WORDEN. LUXE, COMFORT EN VEILIGHEID ZIJN ENKELE KERNWOORDEN, ALSOOK SOCIALE COHESIE EN AANDACHT VOOR ELKAAR.

DE VARIANTEN IN APPARTEMENTEN MAAKT DE STAETE EEN FIJNE WOONPLEK VOOR JONG EN OUD.  HIER KENT U DE BUREN EN DE BUREN KENNEN U. DE OPPERVLAKKEN VAN DE APPARTEMENTEN VARIËREN VAN 46 M2 TOT 95 M2.

STIEPE STAETE VOLDOET QUA DUURZAAMHEID AAN DE EISEN VAN HET HUIDIGE BOUWBESLUIT. DENK AAN UITSTEKENDE ISOLATIE, ZONNEPANELEN VOOR HET OPWEKKEN VAN DUURZAME STROOM EN HET ENERGIEZUINIG VERWARMEN VAN DE APPARTEMENTEN MET BEHULP VAN EEN WARMTEPOMP IN COMBINATIE MET VlOERVERWARMING. DE APPARTEMENTEN ZIJN DAN OOK VOLLEDIG GASLOOS. VERDER IS DE AANVOER VAN FRISSE BUITENLUCHT GEREGELD VIA EEN ENERGIEZUINIG MECHANISCH VENTILATIESYSTEEM.

DE NAAM VAN HET NIEUW TE BOUWEN COMPLEX VERWIJST NAAR HET DORPSHUIS ‘DE STIEPE’ DIE JARENLANG GEVESTIGD WAS OP DEZE CENTRUM LOCATIE IN HET DORP RUTTEN. HET WORDT ÉÉN VAN DE EERSTE DORPEN IN DE NOORDOOSTPOLDER MET EEN APARTEMENTENCOMPLEX.

 

Omgeving

DE 21 APPARTEMENTEN MET ‘BUITENHOEK’ EN BERGING KOMEN OP EEN MARKANTE PLEK IN HET DORP, EEN PRACHTIGE CENTRUM LOCATIE OM TE WONEN. HET DORP LIGT IN EEN LANDELIJKE OMGEVING MET WEIDS UITZICHT. RUST, RUIMTE, BELANGRIJKE VOORZIENINGEN EN DORPSE GASTVRIJHEID. 

ONDANKS DE KLEINSCHALLIGHEID HOEFT U ZICH IN RUTTEN NOOIT TE VERVELEN. NAAST EEN RIJK VERENIGINGSLEVEN VIND JE IN RUTTEN VOORZIENINGEN ALS BASISSCHOLEN EN KINDEROPVANG. VOOR BOODSCHAPPEN RIJD JE EVEN DOOR NAAR DE GROTERE KERNEN LEMMER EN EMMELOORD. DEZE BEVINDEN ZICH OP RESPECTIEVELIJK CA. 5 EN 10 AUTOMINUTEN. OOK DE SNELWEG A6 IS GOED TE BEREIKEN. HET APPARTEMENTENCOMPLEX LIGT OP CA. 1 UUR RIJDEN VAN GRONINGEN, AMSTERDAM EN ZWOLLE.

Woningtypen

Plattegrond

Stiepe Staete

Klik op het plattegrond om deze te vergroten