De Kaghe – 5 woningen

Espel
€ 0

tot

€ 0
v.o.n.

Nieuwbouw

De Kaghe - 5 woningen

Espel 

Op een prachtige plek aan de rand van Espel worden binnenkort 5 patio-woningen gerealiseerd. Er zullen 3 levensloop bestendige types gerealiseerd worden met grote raampartijen die zorgen voor veel lichtinval en prachtig uitzicht op de patio. Luxe, comfort en veiligheid zijn enkele kernwoorden, alsook sociale cohesie en aandacht voor elkaar. De naam van het nieuw te bouwen woningen verwijst naar de voormalige school locatie De Kaghe. Een unieke kans om op een prachtige locatie aan de rand van het dorp te wonen!

Het ontwerp 

De architectuur van De Kaghe is modern, eigentijds, heeft allure en is gebaseerd op het “Nieuwe Bouwen”. Het plan voorziet in 5 patio-woningen met tuin die bereikbaar is doormiddel van een prachtige taatsdeur geïnspireerd op het polderlandschap. De woningen zijn strak vormgegeven. De gevels zijn opgetrokken uit metselwerk en verticale houten Channelsiding profielen. De combinatie metselwerk en hout zorgt voor een strakke, moderne woning met een natuurlijke uitstraling.

Typen

Patio type Cummins heeft een gebruiksoppervlak van 68 m²

Patio type Cartouche heeft een gebruiksoppervlak van 84 m²

Patio type Candy Club heeft een gebruiksoppervlak van 111 m²

Energiezuinig

Verwarming en warm water geschiedt geheel conform de laatste eisen middels een luchtwarmtepomp. Het dakoppervlak wordt optimaal gebruikt voor de opwekking van energie door het gebruik van zonnepanelen om te kunnen spreken over een nagenoeg energie-neutrale woning. Daarnaast zijn slimme keuzes gemaakt in materialen, glas- en gevelisolatiewaarden om het gebruik van energie zoveel mogelijk te beperken. Duurzaam, gezond en milieuvriendelijk.

Jong en oud

De varianten in woningen maakt De Kaghe een fijne woonplek voor jong en oud. Hier kent u de buren en de buren kennen u.

Parkeren

Parkeren op eigen terrein.

Wilt u ook zo wonen?

We kijken graag samen met u naar het project en kunnen u tevens advies geven inzake een hypotheekaanvraag en de verkoop van uw woning.

 

Omgeving

Espel

Dit veelzijdige dorp met vriendelijke mensen is gelegen in het westen van de gemeente Noordoostpolder. In en rondom het dorp wonen thans 1400 mensen. Het dorp ligt in een landelijke omgeving met weids uitzicht aan de provinciale weg van Urk naar Lemmer.

Dorpse gezelligheid

Espel is prettig wonen. Rust, ruimte, dorpse gastvrijheid typeren dit prachtige dorp. Ondanks de kleinschaligheid hoeft u zich in Espel nooit te vervelen. Het dorp heeft naast een rijk verenigingsleven nog steeds een eigen supermarkt, een kerk, een school, en een café-restaurant.

Centrale ligging

De grotere kernen Emmeloord en Urk bevinden zich op respectievelijk ca. 10 en 5 autominuten. Ook de A6 is goed te bereiken. Het appartementencomplex ligt op ca. 1 uur rijden van Groningen , Amsterdam en Zwolle.

Woningtypen

Plattegrond

De Kaghe – 5 woningen

Klik op het plattegrond om deze te vergroten