De Kaghe bnr. 11

De Kaghe
11
8311 BZ,
Espel
€ 0,- v.o.n
92 m2
2 slaapkamer(s)

DE KAGHE

OP EEN PRACHTIGE PLEK AAN DE RAND VAN ESPEL WORDEN BINNENKORT 13 LEVENSLOOPBESTENDIGE APPARTEMENTEN GEREALISEERD. LUXE, COMFORT EN VEILIGHEID ZIJN ENKELE KERNWOORDEN, ALSOOK SOCIALE COHESIE EN AANDACHT VOOR ELKAAR. DE NAAM VAN HET NIEUW TE BOUWEN COMPLEX VERWIJST NAAR DE VOORMALIGE SCHOOL LOCATIE DE KAGHE. EEN UNIEKE KANS OM OP EEN PRACHTIGE LOCATIE AAN DE RAND VAN HET DORP TE WONEN!

HET ONTWERP

DE ARCHITECTUUR VAN DE KAGHE IS MODERN, EIGENTIJDS, HEEFT ALLURE EN IS GEBASEERD OP HET “NIEUWE BOUWEN”.  HET WORDT EEN ALZIJDIG GEBOUW: ER IS GEEN “ACHTERKANT”. HET GEBOUW IS STRAK VORMGEGEVEN. DE GEVELS VAN DE BEGANE GROND ZIJN OPGETROKKEN UIT METSELWERK EN DE VERDIEPINGEN ZIJN VOORZIEN VAN, VERTICALE HOUTEN CHANNELSIDING PROFIELEN WAT DIT COMPLEX EEN STRAKKE, MODERNE MAAR BOVENAL NATUURLIJKE UITSTRALING GEEFT.

INDELING

HET PLAN VOORZIET IN 13 RUIME APPARTEMENTEN ALLEN VOORZIEN VAN DRIE KAMERS. OP DE BEGANE GROND IS DE CENTRALE ENTREE VOORZIEN VAN EEN PRACHTIGE AUTHENTIEKE, ROBUUSTE KLINKERVLOER WAT EEN EXCLUSIEVE UITSTRALING GEEFT. MET DE LIFT EN EEN TRAP ZIJN DE EERSTE EN TWEEDE VERDIEPING TE BEREIKEN. OP DE BEGANE GROND ZIJN 4 APPARTEMENTEN MET LOGGIA GESITUEERD. TEVENS ZIJN ER OP DE BEGANE GROND 13 INPANDIGE BERGINGEN GESITUEERD. OP DE EERSTE VERDIEPING ZIJN 5 APPARTEMENTEN GESITUEERD MET LOGGIA EN OP DE TWEEDE VERDIEPING ZIJN 4 PENTHOUSES GESITUEERD MET EEN DAKTERRAS.

OP DE TWEEDE  VERDIEPING IS BOUWNUMMER 11 GELEGEN. DIT PRACHTIGE PENTHOUSE HEEFT EEN VLOEROPPERVLAK VAN 92 M², BESTAANDE UIT EEN RUIME LIVING VAN CIRCA 42 M², TWEE SLAAPKAMERS VAN 15 M² EN 9 M² EN EEN DAKTERRAS VAN 21 M². HET APPARTEMENT IS VLOER VERWARMD EN DREMPELLOOS, WAARDOOR HET GELIJK LEVENSLOOPGESCHIKT IS. DIT APPARTEMENT HEEFT EEN EIGEN PARKEERPLAATS OP HET NAAST GELEGEN PARKEERTERREIN EN EEN BERGING VAN 5 M² GELEGEN OP DE BEGANE GROND VAN HET APPARTEMENTEN COMPLEX. HET APPARTEMENT IS PRACHTIG GELEGEN AAN EEN GROENSTROOK.

ENERGIEZUINIG

DE KAGHE WORDT UITERAARD GAS LOOS UITGEVOERD. HET VERWARMINGS- EN KOELINGSSYSTEEM WORDT INDIVIDUEEL UITGEVOERD DOOR MIDDEL VAN EEN LUCHT-WATER WARMTEPOMPSYSTEEM. ELK APPARTEMENT KAN DAARDOOR NAAR EIGEN BEHOEFTE DE GEWENSTE TEMPERATUUR BEPALEN. HET DAKOPPERVLAK WORDT OPTIMAAL GEBRUIKT VOOR DE OPWEKKING VAN ENERGIE DOOR HET GEBRUIK VAN ZONNEPANELEN. OOK WORDEN HIER DE BUITENUNITS VAN DE WARMTEPOMPEN (UIT HET ZICHT VANAF STRAAT) GEPLAATST. DAARNAAST ZIJN SLIMME KEUZES GEMAAKT IN MATERIALEN, GLAS- EN GEVELISOLATIEWAARDEN OM HET GEBRUIK VAN ENERGIE ZOVEEL MOGELIJK TE BEPERKEN. DUURZAAM, GEZOND EN MILIEUVRIENDELIJK.

JONG EN OUD

DE VARIANTEN IN APPARTEMENTEN MAAKT DE KAGHE EEN FIJNE WOONPLEK VOOR JONG EN OUD. HIER KENT U DE BUREN EN DE BUREN KENNEN U. DE OPPERVLAKTEN VAN APPARTEMENTEN VARIËREN VAN 64 M² TOT 97 M².

PARKEREN

PARKEREN OP EIGEN TERREIN. NAAST HET APPARTEMENTENCOMPLEX IS EEN PRIVÉ PARKEERPLAATS GELEGEN.

WILT U OOK ZO WONEN?

WE KIJKEN GRAAG SAMEN MET U NAAR HET PROJECT EN KUNNEN U TEVENS ADVIES GEVEN INZAKE EEN HYPOTHEEKAANVRAAG EN DE VERKOOP VAN UW WONING.

 

Bekijk de volledige omschrijving

ESPEL

DIT VEELZIJDIGE DORP MET VRIENDELIJKE MENSEN IS GELEGEN IN HET WESTEN VAN DE GEMEENTE NOORDOOSTPOLDER. IN EN RONDOM HET DORP WONEN THANS 1400 MENSEN. HET DORP LIGT IN EEN LANDELIJKE OMGEVING MET WEIDS UITZICHT AAN DE PROVINCIALE WEG VAN URK NAAR LEMMER.

DORPSE GEZELLIGHEID

ESPEL IS PRETTIG WONEN. RUST, RUIMTE, DORPSE GASTVRIJHEID TYPEREN DIT PRACHTIGE DORP. ONDANKS DE KLEINSCHALIGHEID HOEFT U ZICH IN ESPEL NOOIT TE VERVELEN. HET DORP HEEFT NAAST EEN RIJK VERENIGINGSLEVEN EEN EIGEN SUPERMARKT, EEN KERK, EEN SCHOOL, EN EEN CAFÉ-RESTAURANT.

CENTRALE LIGGING

DE GROTERE KERNEN EMMELOORD EN URK BEVINDEN ZICH OP RESPECTIEVELIJK CA. 10 EN 5 AUTOMINUTEN. OOK DE A6 IS GOED TE BEREIKEN. HET APPARTEMENTENCOMPLEX LIGT OP CA. 1 UUR RIJDEN VAN GRONINGEN , AMSTERDAM EN ZWOLLE.

Kenmerken

Overdracht

Status
Binnenkort in verkoop
Koopsom
€ 0 v.o.n.

Bouw

Soort object
3 kamer appartement
Type object
Appartement

Oppervlakten en inhoud

Woonopp.
92 m2
Perceelopp.
m2
Inhoud
m3
Kamer(s)
3
Slaapkamer(s)
2
Badkamer(s)
1

Buitenruimte

Type
Totale opp.
21 m2

Opslag

Type
Inpandige berging
Isolatie
Volledig geïsoleerd

Garage

Type
Oppervlakte
m2
Isolatie

Parkeren

Capaciteit
1
Faciliteiten
Op eigen terrein

Dak

Type
Plat dak
Materiaal dak
Bitumineuze dakbedekking

Overig

Ligging
aan bosrand, aan rustige weg
Uitzicht

Onze nieuwbouw projecten

Foto de Kaghe Espel
De Kaghe - 5 woningen
8311 BZ
Espel
De Kaghe
14-18
€ 0,-
68 m2
- 111 m2
5
Woonhuizen
Foto de Kaghe Espel
De Kaghe 13 app.
8311 BZ
Espel
De Kaghe 1-13
€ 0,-
64 m2
- 97 m2
13
Appartementen
2
Stiepe Staete
8313 AA
Rutten
Venelaan
1
Vanaf
€ 189.000,-
tot
€ 385.000,-
46 m2
- 95 m2
21
Appartementen

Plattegrond

De Kaghe bnr. 11

Klik op het plattegrond om deze te vergroten

De Kaghe bnr. 11

Klik op tekening om deze te vergroten