Kopersbegeleiding

“Van” Helpt U een thuis creëren

Begeleiding van makelaarsadvies tot nazorg

Van aankoop tot sleuteloverdracht. Een vertrouwd gezicht van het begin tot en met het eind. Voor alle betrokken partijen heeft het meerdere voordelen om de verkoop van de nieuwbouwwoning en de kopers begeleiding door dezelfde persoon te laten uitvoeren.

Vanaf het moment dat de potentiële koper kennis maakt met een project tot aan de sleuteloverdracht zijn wij het vaste aanspreekpunt.

Zowel de projectontwikkelaar als koper beschikt over één contactpersoon die helder is over (on)mogelijkheden, actief meedenkt, zich houdt aan afspraken en altijd goed bereikbaar is.

Vanaf de start van de verkoop van het project zal “VAN” communiceren en begeleiden tussen projectontwikkelaar, aannemer en koper. “VAN” behartigt de belangen van de koper in opdracht en voor rekening van de projectontwikkelaar. Dit mag vreemd overkomen, maar het geeft aan, dat de projectontwikkelaar streeft naar een goede verstandhouding en communicatie tussen koper en ontwikkelaar om uiteindelijk te komen tot een voor alle partijen perfecte oplevering.

“VAN” neemt met verve de centrale rol tussen de projectontwikkelaar, gemeente, aannemer en de koper voor haar rekening. Wij blijven betrokken, communiceren en bemiddelen totdat alle betrokken partijen tevreden zijn.

Voordelen voor

de projectontwikkelaar, aannemer en/of gemeente

Ontwikkelaars en bouwbedrijven krijgen te maken met één partij. Wij kunnen meedenken en meewerken bij alle voorbereidingen zoals verkooptekeningen, brochures en advertenties. Verder kunnen wij de verkoopgesprekken met potentiële kopers voeren. Een voordeel hiervan is dat wij daarbij op de hoogte blijven van alle mogelijkheden, omdat wij bij het gehele proces betrokken zijn. Wij zorgen ervoor dat uw koper centraal staat zonder uw belang als opdrachtgever uit het oog te verliezen

Kortom:

  • Een vaste en ervaren contactpersoon voor het gehele traject (onderzoek, advies, makelaardij én kopers begeleiding);
  • Tevreden kopers;
  • Ontzorgen en optimaliseren van de communicatie met de verschillende partijen;
  • Tijdig signaleren en oplossen van geconstateerde tekortkomingen;
  • Altijd grip op de zaak.

Actuele projecten

Stadhuys
Het Stadhuys Emmeloord
Emmeloord
https://www.woneninhetstadhuys.nl/
Buteo Lelystad
Buteo Lelystad
Lelystad
https://www.eurekahuis.nl/buteo/
2
Stiepe Staete Rutten
Rondeel Emmeloord
Het Rondeel
Emmeloord
https://hetrondeel-emmeloord.nl/

Projecten afgerond

IMG_1599
Villa Nobelhorst Almere
-
37511_VV
Eureka buurt
Lelystad
http://eurekahuis.nl
large
Atelier Zuiderkade
Emmeloord
http://www.atelierzuiderkade.nl

Plattegrond

Kopersbegeleiding

Klik op het plattegrond om deze te vergroten